Наймасштабніший літній християнський обласний дитячій – підлітковий табір “Impulse campe” на Запоріжжі 2020 року!

Протягом 10 днів майже 100 дітей мали можливість відпочити на березі мальовничого Дніпра, у сосновому лісі, у наметах та вечорами біля багаття. Байдарки, скалодром, футбол, волейбол, настільний теніс та багато інших ігор та цікавинок були у нашому таборі.

З першого дня заїзду діти потрапляють у загадкові джунглі Джуманджи. Тут вони знаходять велику скриню зі скарбом, закриту багатьма замками. Ці замки можна зняти, виконуючі завдання, пов’язані з добуванням християнськіх цінностей. Діти відкривали Божі цінні істини кожного дня та поглинали кожен вечір у хвалу до присутності Господа!

На при кінці табору, нарешті відкрити усі замки, скриню відкрито, цілі виконані і знайдені. На згадку про цю мандрівку в джунглях, кожна дитина отримала маленькій подарунок зі скрині, який буде зігрівати протягом цілого року до наступного табору “Impulse camp” яскравими та незабутніми спогадами.

Велика вдячність Богові, всім учасникам, батькам та співробітникам, хто підримував нас у своїх молитвах і допомогав у проведенні цього дивовижного табору!

Нехай Господь рясно поблагословить Вас!

    

 

Незабываемое время в Impulse_camp

Опубліковано Анастасією Хафизовою Понеділок, 24 серпня 2020 р.