Церква “Місто життя” у м.Запоріжжя продовжує, кожен тиждень, годувати бідних людей та людей без житла в Шевченківському районі по вул Магістральній навпроти магазину “Апельмон”

Відповідальна за це служіння від Церкви Гаврилова Віра Іванівна

Перед годуванням служителі звертаються до присутніх з Благою вісткою, що є можливість зміненого життя по вірі в Ісуса Христа. Християни свідчать, як Бог змінив їх життя і як віра в Живого Бога приносить благословіння в їх сім’ї.

Тих, хто бажає зробити кроки до Бога, направляють на приют для безхатченків у м.Бердянск, де спілкування з християнами та відвідування помісної Церкви “Місто-сховище”, роблять гарну атмосферу для наближення до Бога та зміни їх життя. 

Багато людей після цього пройшли реабелітацію, народилися згори, прийняли водне хрещення і зараз це благословені брати, які самі служать на приюті та ребцентрах. Багатьом Бог дав сімї та відновив відношення з рідними.

Одне свідоцтво зміненого життя:

Це Олександр, йому 40 років. Народився в Запоріжжі в сім’ї інженера, отримав середню освіту, працював в одних з кращих ресторанів Запоріжжя, була сім’я, син, розійшлися. У 2011 році загинув батько, згорів живцем. Через три місяці померла мама. Іна цьому грунті Саша пішов в глибоку алкольну залежність. Пробував різні кодування, нічого не допомогало. При цьому він все одно продовжував працювати в ресторані. 2014 року, у зв’язку з початком війни, закрився ресторан в якому він пропрацював 10 років. Олександр почав шукати роботу, але через алкольну залежність скрізь його виганяли. Виходу немає, вирішив продати квартиру, що залишилась від батьків, і почати бізнес, відкрити свою піцерію. Продаж відбувся, гроші пропив, на залишок купив дачу. Збирався поїхати в Польщу, на вокзалі зайшов в Шашличню, пригощав людей бездомних їжею, алкоголем і в результаті, виявився уранці на зупинці без копійки. Стан був дуже засмучений і вже хотів покінчити життя самогубством. В цей час згадав слова Віри Іванівні, коли приходив на годування: “Тільки Господь може тобі допомогти, приходь на служіння”. Після цього відвідав двічі служіння годування, потім прийшов в Церкву і поїхав на реабелитацию. Пакаявся, народився згори, прийняв Водне хрещення і зараз служить в селі Орловське на реабелітаціонному центрі братам. Готує їсти, допомагає новим людям пізнати Бога. На фото Олександр, коли він тільки прийшов і який він зараз.

Хто бажає допомогти у цій справі, можуть звертатися за телефоном – 0673904696 Гаврилов Богдан