КОНФЕРЕНЦІЯ БЛАГОВІСНИКІВ ЦЕРКВІ ХВЄ УКРАЇНИ, яка відбулася 21-22 лютого в Києві (Софіївська Борщагівка) у домі молітви церкви “Спасибі”. За ініціативи Олекса ндра Попчука, який є керівником євангелістів Церкви ХВЄ. Підсумовували 30 років проповідування Євангелія в Україні. Дивіться тут на фотографії цього фрагмента свята (чистіше сказано – робоча зустріч, бо євангелістично не використовуйте, а щось в русі, в житті).

ЄВАНГЕЛІЄ ВСІМ !!!
Під таким девізом пройшла конференція благовісників Церкви ХVЄ України за ініціативні старші євангеліста братства Олександра Попчука.
Тому, 21 лютого 2020 року в Києві, в 17 годину, в дім молітви церкви «Спасибі» (Софіївська Борщагівка, вул. Київська, 40), згадавши, що є бажаючим з боку областей України за запитом Олександра Івановича Попчука, керівництву благовістіє Українська церква ХVЄ . Приїхали всі ті, хто палають Духом Святим і нежить Євангеліє спасінням жителя України. На вічі зібралися близько 80 осіб, братів, служителів, пасторів, євангелістів, щоб підсумовувати роботу у 30 років. Після робочої години Олександра Попчука відбулася вечера, а потім учасники зустрічі взяли участь у загальному вітчизняному службовому служінні місцевої церкви. Співослужбовець гурт «Авен Єзер» з Рівного у перших складських приміщеннях. Пастор церкви Андрій Миколайович Мартинов в молітві дякував Богові за рясне благословення, що благословив церкву, так само служить, благовісників.
«Світ, вітер, вітер наш Господь утримує все» у великій побожності співав молодий гурт церкви, цей розділ перейшов у щит молитви …
Костянтин Кучерян, відповідальний за румунські церкви з Чернівців, досягнувши, що Бог і сьогодні бажає змиритися, благословляти, тільки чи то ті, що погодяться використовувати моменти і в молітніх умовах вимагає вперед. У чому ви володієте диво? Бог створив молітовний марафон на 10 людей, щоб використовувати 30 хвилин, щоб досягти успіху в Україні. «У нас все є, ми багато жертви для своєї шлунку, а чому так мало на євангелістів? Невже церкву не використовує, але міркуєш? – запитував брат Костянтин. – У нас є все необхідне для роботи Євангелізації України. Ми можемо зібрати 300 людей на операцію, і я знаю, що потрібно євангелістично не малиною грошей, щоб покрити цю дорогу для приїзду в Києві ».
Близькі мільйони людей в Україні хворіють на рак, а люди помирають щоденно … Цим людям і сьогодні, як і 30 років тому, треба жити Євангеліє з вуст благодійників.
«Боже, надішли жінок на жниво Твоє …». Це молитовне просування і сьогодні актуальне та існуюче, як і два тисячі років тому. Вділяймо щоденно за останні роки для молітви, щоб Господь послав жінок на жниво Своє.
Гарячий вечір молітви продовжує Володимира Бобіка, євангеліст з Полтавщини, привівшись до молітви, помітивши, що є Боже спасіння і воно в Ісусі Христия. Бог має спасіння для нас. Він визнав для нас спальне, щоб очікувати, як і старенького Симеона колиса, тепер побачив Боже спасіння. Сьогодні Бог бажає, щоб побачити Боже спасіння для вас. Благовісники в молітві дікували Богові за умови присутності і рясність благословення.
«Чудеса Божі буде бачити те, хто працює для Господа …» – завжди дотримується Олександр Григорчук з Чернівців. «Я також хочу бути сивачем і жінкою, щоб бути в нашому поколінні, щоб ми побачили славу Божу», – призвав до такої молитви брат Олександр. Ми несемо особистої безпеки для євангелізації, для сіяння та жніва …
Олександр Попчук потребує, що нам потрібно зробити для роботи та праці, але що найголовніше? Сила Духа Святого. Хто такий місіонер? Це християнин будь-коли, але у котрого серце горить від Святого Духа.
«Боже, здивував мене грішника, кому я сьогодні скажу Слово Боже. Боже, дай слово від Тебе і дай мудрість сказати це Слово Євангелія у твоєму помазанні Духа Святого »- так вступає мо Олександр Попчук.
Була щира молитва за зцілення з помазанням єлеєм у ім’я Господнє. І сьогодні Бог так само зіткнувся і на цю справу ми не створили реальних молітов і оліві. Була молітва й за хрещення Духом Святим. Брат Олександр Попчук вважає, що Бог чудово зіткнувся з нашими молітвами, що на раку. Так само він був при смітті, а Бог його підняв, щоб він ще більше молився за інших людей, і Бог мав через своє служіння своєю славою. Алілуя Господу!
Ввечері, до ночі, Олександр Попчук провадив довіряти з делегаційних конференцій, намагаючись про те, як сам домагався успіху в євангелізації.
«Які теми для євангелізації?» – такі запитання ставили молоді брати.
Їх дуже багато: Для чого вірити в Бога? Як спасає Бог? Ісус – спаситель. Що Бог зробив нас, що ми маємо зробити для Бога? Що треба, щоб спастися? Яка користь від віри в Бога? Чому саме євангельська віра? Як вірити, щоб діяти Бог? При будь-якій темі та розкладі наша проповідь має бути про Ісуса Христа.
22 лютого, з 10 років ранку, конференція благовісників продовжила в робочому випадку. В інший день у Дімі молітви церкви «Спасибі» з’їхалися ще брати-благовісники. Конференція запропонувала пастор цієї церкви Андрія Мартинова, який зазнав, що дотримується благодатного часу для проповідування Євангелії (в той час, коли він є нічим в Україні), і він не затримує Христа, а в усьому своєму розпорядженні Христия. Важко проповідати Євангеліє у силі Духа Святого, студіюйте у високій кабінеті (треба знадобитися і там, де туди посилає Господь). Щодо того, що ми пропонуємо найближчі стосунки з Господом, то чистимо руки й вуста, то й… Напередодні, дбати про свою посуд, тримати синьо Божою її в чистому та святості. Не майте самовпевненості, використовуючи цей Христос!
Олександр Бабійчук, ст. пресвітер Херсонської області, поділившись, що якби матиме гарні і які інструменти. Інструмент благовісників – його вуста. Насправді було спровоковано людей, яких він мав бути прихильним до життя.
Віктор Котяш (департамент освіти Церкви ХVЄ) докладно відзначив про ознаки людини, яка отримала спалення. Який порядок вважає грішньою спальнею в Ісусі Христия, яка використовується з євангельською наукою? Це означає, що, мабуть, я знаю як грішніка до покаяння, до Христа. Євангеліє, діє Духа святого і бажання грішніка.
Запропонований робочий день був майже представлений службовими благодійниками, включаючи радіо, телебачення, газети, буклети, брошури, бігборди, Інтернет, можливо, вулична євангелізація. Дуже багато інформації для досягнення голосу цілі – власне грішніка.
Михайло Паночко, ст. єпіскоп Української Церкви ХVЄ, проповідував упродовж останніх років про силу Духа Святого. «Народ Божий пояснив проповідування Слово Боже! Сьогодні із-за Європи спостерігають до толерантності. Як це стосується до нас? Ісус не був толерантним до гріхів. Так само й ми. Толерантний – медичний термін, коли він вже не може протистояти хвороби. Перед християнами України стоять серйозні вікліки. Наша справа – дивіться у Слово Боже і суворо долучаєтесь до себе, а не слухайте людей, які зірвались з розумом, які хочуть побачити толерантність… Ніколи не трагічні події, катаклізми, відповідальні інсинуації не в силі сказують, що Словаччина. Ми – нове творіння в Христі Ісусі, але чи готові виробляти доручення своїх пастираначальника?
* Увага! Повідомити Михайла Паночка та інші проповідницькі конференції, які обов’язково проглядаються на каналі Ютуб (з кожним окремим відео) за посиланням:  https://youtu.be/vGb6VU97byk  (задайте в пошуку слова: конференція благовісників України).
Надалі слугував словом проживання Анатолій Козачок, пастор церкви «Філадельфія» (м. Київ). «Людина, яка є надійною, її успішно випереджає, є в ній впевненою в тілі, що Ісус Христос – її спаситель. «Я впевнений в Ісусі Христі!» Важливо, щоб використовувати маленьку чітке переселення в самому – Ісус мій Господь. Логіка Ісуса Христа – безумовне кохання і до такого любові призвичає нас Господь. Всі люди достойні бути спасенімі. Документ буде ще дихає, вона має шанс на спасіння. Я ми дивимось на кожну людину, з якою нас звів Бог, очистив Христа. Ця пропозиція спастися. Коли я повідомляю безумовну любов Божу, я можу донести близько до Божу любов. Звідки взяти таку любов? Любов Божа випадає в своєму дусі Духом Святим… »- це довідкове використання цивільних служб із навколишньої проповіді пастори.
Олександр Курченко, вуличний благодатник, який Бог відкрив плакати, написані Словою Божого, чіпляти себе і ходити по людських місцях. Він зазначив, що вже виявив свою межу, коли це було страшно від людей. Тепер він весело проповідує Євангеліє скрізь і всюди, при будь-якому місці, куди Бог посилає. Він пройшов усю Україну, а також багато країн західної Європи. «Може комусь здається, що страшно одягати плакат, перший раз страшно, а потім – ні» – зазначити євангеліст.
Текст і фото Геннадія Андросова
PS Мої враження від цієї конференції вельми позитивні. У п’ятницю зранку я вірусив із Міргорода (де хотіла живу) до київських пішків, бо за графікою у західному житті не було ні одного рейсу, ні рейсового автобуса. У дорозі розумію слова Христа, підтримуючи повеління Своїм учням – йті й проповідуємо Євангеліє. Їхав до Києва над чотирирма транспортними засобами. Заново запропонував себе християніном. Коли сиділи на своєму, за комп’ютером, то можна затримати, треба намагатися вперед, від людини до людини, від оселі до оселі, від селищ до сіл, від міста до міста. Коли ти працюєшся, ти живеш. На моєму здираненні люди охоче сприймали моє життя. Роздають наявні в собі євангелізаційні газети «Жива надія» та християнські календарі. Є багато таких людей, які чекають самого твого представлення про Христа – Спасителя.

Публікація і фото Андросова Генадія