Нарешті здійснилася ця нереально незабутня космічна подорож у Запорізькому християнському обласному дитячо-підлітковому таборі Impulsecamp 2021!!!
На протязі 10 днів майже 150 дітей від 9 до 15 років, кожен день, вивчали Всесвіт і впізнавали все більше фактів про його Творця. Кожен з дітей був прийнятий в академію космонавтів, щоб нарешті йогр ракета злетіла та звершила цей яскравий і довгоочікуваний політ по планетах. На прикінці подорожі всі повернулися до рідної Землі та в серці кожного залишилися неймовірні враження, спогади та емоції!
Залишився той вогник від Божого дотику, який відчувався протягом всього перебування у таборі! Нехай він не згасне ніколи і у кожному серці проросте зернятко віри та любові Іісуса Христа!
Дякуємо кожному хто підримав, всім батькам та їх дітям!
Дякуємо директорам і всієй команді, які організували цей табір мрії, всім Служителям які були частиною табору і вклали своє серце в це нелегке діло!
Нехай Господь рясно поблогословить вас і веде далі і ще вище і більше!
Найвища подяка Богу- Тому, завдяки Якому цей табір відбувся!

@impulse_camp – це місце, де дуже сильно і потужно діє Господь! Це неймовірні емоції – відчувати Його присутність і бачити дію Святого Духа в дитячих серцях, та й не тільки в дитячих, це може пережити кожен! Ми не уявляємо скільки дітей і підлітків у яких поранені душі та складні долі… І так надихає, коли ти стаєш свідком Божого дотику і ти спостерігаєш процес зцілення душі…