Церкви м. Запоріжжя проводять дитячі табори

Протягом червня церкви Запорізького обласного об’єднання УЦХВЄ провели три дитячих табори.

10-16 червня у с. Орловське Запорізької області на березі р. Дніпро церква «Асамблея Божа» м. Запоріжжя провела тижневий дитячий табір.

Пастор церкви Богдан Гаврилов поділився своїми враженнями: «Це був перший подібний табір для нашої церкви. І те, що здавалося непід’ємним і нездійсненним – відбулося! Для нашого Господа нема нічого неможливого! Дякуємо, хто допомагав і жертвував фінанси для діток війни в Україні! Нехай Господь рясно віддячить вам!».

«Віримо, що в цей благословенний для діток і наставників час Господь працював з серцями всіх, і відбувалося щось невидиме, що принесе добрі плоди у майбутньому. А наразі маємо яскраві враження, задоволених діток, новий досвід, сильну команду і нові плани. Слава нашому Господу!» – говорить відповідальна за дитяче служіння в церкві Ольга Гаврилова.

Протягом червня церква «Місто-Сховище» організували два дитячих та один підлітковий табори в декількох районах міста. Своїми враженнями поділилася учасниця дитячого служіння Катерина Українець: «Ми провели денний табір на Кічкасі. Табір – це безліч емоцій для дітей, а для нас радість, що можемо служити. Прийшло багато нових дітей! Батьки були дуже вдячні за безліч цікавих інтерактивів для дітей. Дякуємо Богу за кожного з ким ми мали спілкування.

Ще один табір нам вдалося провести у центрі міста. Познайомились з новими дітьми і батьками, які дуже вдячні за відпочинок для діток! Батьки лишали відгуки, що такі заходи вкрай необхідні в нинішній час. Дякуємо Богу за те, що можемо служити».

З 27 по 29 червня церква «Надія поколінь» організувала та провела дитячий табір у місті Запоріжжя.

Як свідчить пастор церкви Ігор Семенюк: «Наш триденний дитячий табір (кемп) нашої церкви, який проходив з четверга по суботу в Запоріжжі підійшов до завершення! Ми раді були послужити понад сотні дітей нашого міста та дітям із сімей переселенців. Дякуємо всій команді нашого дитячого служіння церкви та всім служителям, хто активно бере участь! Наша праця дітям продовжується! Сьогодні у наше місто був приліт, але Слава Господу все пройшло чудово!!!».

Дійсно, не зважаючи на воєнний час служіння церков Запорізького Обласного Обєднання УЦХВЄ продовжується. Для тих сімей з дітьми, які залишилися у місті організовуються та проводяться табори, де активний відпочинок поєднаний із вивченням Біблії.