З молитвою про Україну – саме з таким посланням до Запоріжжя завітали представники місії «Азія. Африка. Латинська Америка».

Команда служителів з Малайзії, Китаю, Англії та Польщі відвідали Запорізький край. Вони брали участь в служіннях двох церков «Христос є відповідь» та «Слово життя», а також ділилися свідоцтвами та баченням під час пасторської зустрічі Запорізького обласного об’єднання УЦХВЄ.

«Ми молилися про Україну під час зустрічей в Зумі, а сьогодні маємо можливість бути разом з Вами, щоб сказати, що ми підтримуємо Вас у такий важкий час» – звернувся до присутніх пастор з Малайзії. Він також поділився свідченнями, що не зважаючи на перешкоди з боку влади у проповіді Євангелії мусульманському населенню, служителі продовжують нести Добру новину, навіть за межі своєї країни.

«100-мільйонна християнська церква у Китаї та трьохмільйонна церква у Малайзії є свідченням, що ніякі перешкоди не можуть зупинити дію Духа Святого, який із дня П’ятидесятниці звершує справу спасіння та росту церков» – такими словами підбадьорювали християн запорізьких церков служителі місії з Малайзії та Китаю.