У період з 17 по 28 липня у селі Орлівському, що знаходиться у Запорізькій області, був проведений табір для дітей та підлітків від 10 до 17 років.

У такий складний час для нашої країни ми віримо, що діти не повинні бути позбавлені щасливого дитинства та яскравих спогадів. Саме тому виникла ідея провести табір для дітей, в тому числі і ВПО. У цей період вони мали змогу відволіктися від постійного стресового стану та весело й корисно провести частину цього літа.

Сама програма була направлена на зцілення душевних ран дітей та підлітків. За допомогою програми “Вихід” були проведені уроки, мета яких:

— допомогти підліткам долати труднощі після пережитої травми,впоратися з горем і тривогою, спричиненими важкими обставинами під час війни

— надати змогу навчитися визнавати свої втрати, розповідати свої історії, розуміти почуття та знаходити стратегії для просування вперед у розпал кризи.

— дати зрозуміти, що твій біль-це не кінець,і з Богом є надія на відновлене життя,крок за кроком.

У таборі було перебувало близько 55% невіруючих дітей, які до цього жодного разу не чули Благу Звістку. Проте вже у останній день близько 15 дітей з кожного заїзду прийняли у своє серце Христа.

Загалом за дві зміни табору вдалося послужити близько 100 дітям. Діти брали участь у веселих іграх, запальних руханках, прославляли Бога та смачно харчувалися. Ми славимо Бога за можливість розповсюджувати Його любов навіть у такий складний час та за саме диво, що, незважаючи на постійні атаки ворога, табір було проведено з неймовірною благодаттю, відчувалася Божа присутність, Його міцна підтримка і охорона!