РІК ПРАЦІ ЯК ГУМАНІТАРНОГО ЦЕНТРУ!!!

9 БЕРЕЗНЯ 2022-9 БЕРЕЗНЯ 2023

Пройшов рівно рік як Церква “Надія поколінь” відкрила та запустила гуманітарний центр допомоги.

Пастор Церкви Семенюк Ігор так говорить про це служіння:

“Сьогодні в цей особливий для нас день, ми буди раді бачити у нас в гостях Дятлика Тараса та Скот Канінгема, з якими до війни ми багато працювали у сфері розвитку Богослвських программ, а під час війни у гуманітарній сфері.

Наша перша допомога була орієнтована на військовослужбовців, місцеву тереторіальну оборону. Коли в місто пішов великий наплив переселенців із окупованих територій, наш гуманітарний центр почав надавати допомогу сім’ям переселенців. Ми змогли послужити більше чим 45,000 сімей переселенців, роздати більше чим 500 тон гуманітарної допомоги, допомогти виїхати більше чим 100 сім’ям переселенців в інші регіони України та до Європи. Я дякую всім пасторам, служителям із США, Канади, Європи, Південної Кореї, України, Казахстану, хто весь цей час підтримували цю нашу працю! Сьогодні церква продовжує своє служіння переорієнтовуючись на інший формат.

Ми закриваємо наш гуманітарний центр, який протягом року активно робив свою роботу у місті Запоріжжі. Ми продовжуємо служити сім’ям міста, переселенцям, дітям, 60+ але в іншому форматі, і віримо, що цей рік стане роком нових досягнень,

Божих Благословінь у праці! Дякую всім волонтерам – служителям Церкви, які активно протягом всього цього року служили у гуманітарному центрі Церкви “Надія поколінь”.