16 вересня, у Церкві “Ассамблея Божа” відбулася урочиста подія – Водне хрещення.

Святкове богослужіння провели на березі Дніпра у с.Орловське.

В цей особливий день 14 людей уклали завіт з Господом та приєдналися до Церкви! Слава Богу! Серед охрещуваних – люди різного віку та долей, “правильні” грішники та колишні алко- і наркозалежні, два подружжя… Наймолодшій охрещуваній – 16, найдорослішому – 80… У кожного – свій особливий шлях до Бога…

Божа Церква росте, і як говорить Біблія, ангели на небесах радіють. Мабуть, саме тому момент хрещення такий по-особливому прекрасний: блискуча під сонцем поверхня води, блакитне небо, запах чебрецю, сльози радості та щасливі посмішки.

На свято приїхало багато гостей – родичі і знайомі охрещуваних, а також друзі нашої церкви – брати з м.Кам’янка та пастор Андрій Новіков (м.Фастів). Після спільної молитви та слів наставлення від пасторів охрещуні проголосили перед Богом і людьми своє тверде рішення йти за Христом.

Усвідомлюючи себе послідовниками Ісуса Христа, у зрілому віці, вони уклали заповіт з Господом, пообіцявши служити Йому добрим і чистим сумлінням та виконати Боже призначення в своєму житті.

Тож із води вже виходили нові люди – християни – мертві для гріха, але живі для вічного життя у Христі!

Щиро вітаємо!

Боже, що обіцяли тобі біля води у серці своїм, дай зберегти на всі роки!

Вірую! Обіцяю!