У першу неділю жовтня на базі Будинків милосердя  у с. Орловське Запорізької області відбувався п’ятиденний піст та молитва.

Брати і сестри, пастори та служителі різних рівнів з різних куточків України об’єдналися в спільній молитві за Україну, за наших захисників і тих, хто їх підтримує, за перемогу і мир.

Піст пройшов насиченим потужним Словом і сильною відчутною Божою присутністю…

Відповідальний за Відділ благовісття Костянтин Нівінчук на прикладі багатого юнака нагадав про необхідність залишити заради Христа все, до чого приліплено наше серце…

Пастор Степан Марчук (м.Гуляйполе) призвав цінувати час, який нам дає Бог, щоб наші дні не проходили марно…

Пастор Андрій Новіков (м.Фастів) наголосив на важливості чути голос Божий…

Пастор Роман Рагімов перелічив, які речі можуть обмежувати, або навіть позбавляти нас сили Святого Духа…

Пастор Богдан Гаврилов – відповідальний за відділ «Соціального служіння» у Запорізькій області, закликав завжди і всюди виконувати великий наказ нашого Господа “йти і навчити всі народи”: “Проповідуй усім Слово Боже! Настоюй вчасно і невчасно…”

Відповідальний за Департамент «Соціального служіння» УЦХВЄ пастор Когут Вячеслав поділився досвідом служіння і дав слова настанови присутнім капеланам, після чого всі присутні звершили молитву за них, за мир і закінчення війни в Україні.

На завершення єпископ Запорізького Об’єднання ЦХВЄ Анатолій Трачук закликав нас всіх бути переможцями – “бо Ісус переміг і дарував нам перемогу” – перемагати себе, своє “я”, свою лінь, свої страхи…

Після чого всі присутні здійснили причастя.

Слава нашому Господу і велика подяка за благословенний час, за рясне Слово, за натхнення, за спілкування.

Віримо, що кожний присутній щось отримав від нашого Господа, багатого милістю, – хтось оновлення, хтось зцілення, хтось відповідь, когось Бог викривав і поправляв світильник, комусь давав розуміння, комусь втіху і мир.

“І постили ми, і просили нашого Бога про це, і ВІН ПОЧУВ НАС”.(Езд.8:23)